Τα Cook-Shop είναι η εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων για είδη κουζίνας με σημεία πωλήσεως σε όλη την Ελλάδα. Στη Στοά Νικολούδη, το Cook-Shop λειτουργεί για περίπου δύο δεκαετίες προσφέροντας πλούσια ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές.
Τα προϊόντα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες που αφορούν στην προπαρασκευή, στη συντήρηση, στο μαγείρεμα και στο σερβίρισμα του φαγητού και προέρχονται από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού των οποίων αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα αποτελούν τα καταστήματα Cook-Shop. Διατίθεται επίσης και υπηρεσία Λίστας Γάμου που καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα, Τετάρτη: 9:30 – 15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:30 – 19:00
Σάββατο: 9:30 – 15:00
Τηλ.: 210 322 5770

www.cookshop.gr

ΠΡΟΣΦΡΟΡΕΣ - ΝΕΑ

Νέος Αποχυμωτής Kuvings C9500

Τα Cook-Shop παρουσιάζουν τον νέο αποχυμωτή Αργής Συμπίεσης Kuvings C9500. Η σύγχρονη & εξελιγμένη τεχνολογία του, εξασφαλίζει περισσότερα θρεπτικά συστατικά, περισσότερο χυμό ακόμη και λιγότερη οξείδωση για διατήρηση του χυμού για περισσότερο διάστημα. Ένα καινοτόμο προϊόν, με πατενταρισμένη τεχνολογία συμπίεσης για να αποχυμώνει αποτελεσματικά, προσφέροντας έναν χυμό χωρίς καθόλου ίνες. Με μεγάλο στόμιο τροφοδοσίας για ολόκληρα φρούτα και λαχανικά.

Vitromax της Maxwell & Williams

Κατασκευασμένα στη Γαλλία, από εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, χειροποίητο γυάλινο κεραμικό, αντέχουν σε μεγάλες και απότομες αλλαγές θερμοκρασίας (από -40°C έως +300°C) για χρήση απευθείας από την κατάψυξη στην εστία ή από το φούρνο στο τραπέζι. Διαθέτουν λεία επιφάνεια χωρίς πόρους, που δεν απορροφά μυρωδιές, ενώ δεν περιέχουν νικέλιο. Κατάλληλα για όλες τις εστίες, το φούρνο, το φούρνο μικροκυμάτων και το πλυντήριο πιάτων και με 25 χρόνια εγγύηση.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ